Teknobaz Rotating Header Image

MEB 2007 OKS 1. Yerleştirme Sonuçlarını Açıklayacak, Tıkla Öğren

OKSMEB 10.Haziran.2007 tarihinde yapılan OKS sınavının yerleştirme sonuçlarını bugün açıklayacaktı, şimdiye kadar açıklanmış olması lazım ve adaylar MEB internet sitesinden 10.06.2007 Tarihli OKS 1. Yerleştirme Sonuçları veya 10.06.2007 Tarihli OKS 1. Yerleştirme Sonuçları linklerinden T.C Kimlik Numaraları ile hangi okula yerleştiklerini öğrenebilirler. Ancak şu anda karşımıza şöyle bir mesaj çıkıyor:

Yerleştirme çalışmaları devam ettiğinden ilerleyen saatlerde açıklanacaktır.

Konu ile ilgili haberler…

[İnternet Haber] MEB çöktü, sonuçlar ertelendi

Binlerce öğrenci ve velinin heyecanla beklediÄŸi ve bugün saat 10:00’da açıklanacağı günler önce duyurulan Orta Öğretim Kurumları YerleÅŸtirme Sınavı (OKS) sonuçları bilgisayar çöktüğü için zamanında açıklanamadı.

Bilgisayar sistemi yeniden devreye sokulabildi, fakat çökme anında yerleştirmelerde hatalar olabileceğini değerlendiren Eğitim ve Teknolojiler Genel Müdürü Nizami Akkök, çökmeden önceki sonuçların hatalı olabileceğini dikkate alıp yeniden değerlendirme yapılmasını istedi.

[Samanyolu Haber] OKS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli EÄŸitim Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde açıklanması beklenen OKS yerleÅŸtirme sonuçlarının duyurulması öğle saatlerine kadar gerçekleÅŸtirilemedi. Yetkililer, bu gecikmenin ”fazla veri girilmesi sonucunda programda meydana gelen yavaÅŸlamadan kaynaklandığını” söylediler.

Yetkililer, yazılım firması görevlilerince yapılan inceleme sonucunda da sistemde teknik arızaya rastlanmadığını kaydettiler.

Geliştirilen alternatif programın devreye sokulduğu ve sonuçların akşam saatlerinde duyurulacağı belirtildi.

Sonuçlar açıklandıktan sonra öğrenciler kayıtlarını 6-15 Ağustos 2007 tarihleri arasında yaptırabilecekler. İkinci yerleştirme için başvurular, 20-24 Ağustos 2007 tarihleri arasında alınacak. MEB, ikinci yerleştirme sonuçlarını 28 Ağustos 2007 tarihinde açıklayacakmış. İkinci yerleştirme sonuçlarına göre kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları da 29 Ağustos-5 Eylül 2007 tarihleri arasında yapılacak.

MEB‘nın bu biliÅŸim alt yapısı konusunda yatırıma ihtiyacı var herhalde, bu sene bu OKS sınavı ile ilgil yaÅŸananan aksaklıklardan sonra bu konu üzerinde ciddi ciddi durmalılar…!

Güncelleme (3.Ağustos.2007 Saat: 17:52)

Öğrenciler gözünüz aydın, site çalışmaya baÅŸlamış. TC Kimlik numaranızı girdikten sonra “Service Unavailable” derse internet tarayıcınızın ‘refresh / reload‘ düğmesine tekrar tekrar basarak sonuçları görebilirsiniz.

16 Yorum

  1. Irmak says:

    Aradığım hiç bir şeyi bulamıyorum!

  2. Harbi says:

    Bu ne! Tıkla diyor, ne tıklanıyor ne de çıkıyor! Bir de övünürsünüz yok bizim sitemiz daha iyi diye! Hiç iyi değil! İyi olsa çok olsa çok kişi ilgilenirdi. Baksana bu nasıl site, kimsecikler yok. Bizde salaklık ne diye bu siteye girersin ki!

  3. Özge says:

    Neden aradıklarımı bulamıyorum? Ne biçim site bu!

  4. Simge says:

    Çok iğrenç bir sistem ya bu ne ki!

  5. Simge says:

    Yeter ya taktiri sizin yüzünüzden kaç puanla kaçırdım bu ne ki!

  6. rana says:

    ya ne bıçim site hıç bırseyin
    cevabını
    alamıyorum bıraz daha hızlı ve açık seçik olursa sevınırım ve emınım kı o zaman daha çok ılgı gorecektır
    yorumumumunacıl dikkate alınmasını rica ediyorum

  7. kübra says:

    yhaa ben oks yee gırcem ama coooookk korkuyorum cok kaygılarım var ne yapabılırım abıle ablalar yardım edın n’olur):

  8. saliÅŸ says:

    2 hafta kaldı ama ben sınava nerde gireceğimi bilmiyorum ayrıca herkes gibi korkuyorum en yakın zamanda nerde gireceğimizle ilgili bir bilgi verirlerse çok sevinirim herkese başarılar

  9. sümeyye says:

    yaa kaç gündür bende ugraşıyorum hangi okulda gircegim çıkmıyor yaa lütfen bu konuda birazdaha duyarlı olunsun bizim için önemli bir sınav…

  10. sümeyye says:

    teşekkürler

  11. deniz says:

    of ya biri yardım etsin bulamıyorum nerde giricemi

  12. betül says:

    nedense ben hiç ama hiç birşey bulamıyorum

  13. kızzz says:

    ya siz ne aradıgınızı söyleyin yardımcı olim

  14. esra says:

    ya ben anlamıyorum bu sene olanları geçen sene anadolu liseleri bu puanla alırken şimdi kız meslek bile almıo

  15. kezi says:

    allah ya sinirlerim artıyo puanlar niye bu kadar artarki aynı kalsın noluyo birinciler ve puanları yüksek olnalar yine istedikleri yere gitsinler buna bi çözüm bulalım lütfen…anadoluyu kazandım ama istdiÄŸim okul deÄŸildi:(

  16. sinem says:

    ya bide milli eğitime güvenioruz ama sitesinde hiç bişey yok nereye girdiysek saçma sapan yazılar e okul cıktı ondada yazkıo allah aşkına yardım edin ya okul bulamıyorum açıkta kaldım yardım edin