Teknobaz Rotating Header Image

Resmî Gazete ile Devleti İnternetten Takip Edin

Türkiye‘deki internet kullanıcılarının internette en çok yaptıkları ÅŸey nedir sizce? Gazete okumak, gerek yazılı basının internetteki versiyonlarını gerekse internet haber siteleriniz. Peki biliyormusunuz Resmî Gazete‘ye de internetten ulaÅŸabilirsiniz. T.C Resmî Gazete – BaÅŸbakanlık Mevzuatı GeliÅŸtirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce YayımlanırResmi Gazete

Resmî Gazete Bilgi Sistemi‘ne abonelik uygulaması yoktur, ücretsiz yayın yapılmaktadır.

Resmî Gazete Mevzuatı GeliÅŸtirme ve Yayın Genel Müdürlüğü ile Basımevi Döner Sermaya Ä°ÅŸletmesi Müdürlüğü’nün ortak çalışması sonucu bilgi iÅŸlem ortamına aktarılmakta ve Bilgi Ä°ÅŸlem BaÅŸkanlığı’nın teknik desteÄŸi ile yayınlanmaktadır.

Resmî Gazete 27.Haziran.2000 tarihi itibariyle internet aracılığı ile yayımlanmaktadır.

Resmî Gazete, millî ve dinî bayram günlerinde yayımlanmamaktadır.

Bugün tıkladığınızda günün Resmî Gazete’sinin tüm bölümlerini görebilirsiniz.

Kelime Arama ile herhangi bir anahtar kelime için arama yapabilirsiniz. Gelişmiş Arama ile ise daha kapsamlı arama yapabilirsiniz.

Şöyle küçük bir deneme yapalım ve ‘internet‘ kelimesini arayalım, bakalım devletimiz internet konusunda neler diyor?

Arama sonucunda gösterilen ilk kayıt 1.Mart.2007 tarihli…

ANA STATÃœ – Türkiye Atletizm Federasyonu BaÅŸkanlığından: TÃœRKÄ°YE ATLETÄ°ZM FEDERASYONU ANA STATÃœSÃœ

ı) Atletizm ile ilgili televizyon, radyo, internet, basılı eser yayınları, kulüplerin forma ve spor malzemelerinde kullanacakları reklamlar ile her türlü reklam konusunda ticari ve mali hakları düzenlemek ve denetlemek,

(3) Genel kurul çağrısı, toplantı gündemi, faaliyet raporu, denetleme raporu ile bütçe tasarısı toplantıdan en az on beş gün önce Federasyonun ve Genel Müdürlüğün resmi internet sitesinden üyelere duyurulur.

MADDE 24 – (1) Genel kurula katılma hakkını kazanmış üyelerin listesi Federasyon tarafından hazırlanır. Üye listesinde, üyelerin adı, soyadı, temsil ettiği kurum ve kuruluş belirtilir. Üye listesi, Genel kurul tarihinden otuz gün önce Federasyonun ve Genel Müdürlüğün resmi internet sitesinde ilan edilir.

(4) Federasyonca izin verilmeyen atletizm müsabakaları televizyon, radyodan ve internet ortamından yayınlanamaz.

MADDE 43 – (1) Bu Ana Statü ile belirlenen konularda çıkarılacak olan talimat ve benzeri düzenleyici işlemler, Yönetim Kurulu tarafından düzenlenir. Ancak, ödül ve yardım talimatları Genel kurulun onayına sunulur. Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen ve Genel kurulca onaylanan talimatlar ile diğer mevzuat Genel Müdürlük ve Federasyonun internet sayfalarında yayımlanarak yürürlüğe girer.

Arama sonucuda gösterilen son kayıt ise 24.Temmuz.2007 tarihli…

YÖNETMELÄ°K – NevÅŸehir Ãœniversitesinden: NEVÅžEHÄ°R ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° ÖN LÄ°SANS VE LÄ°SANS EĞİTÄ°M-ÖĞRETÄ°M YÖNETMELİĞİ

MADDE 14 – (1) Öğrenciler, kayıt yeniletme süresi içinde katkı payı veya öğrenim ücretini yatırdıktan sonra danışmanlarının denetiminde ders alma formunu bizzat doldurarak veya internet aracılığıyla alacakları dersleri belirlerler. Kayıt yeniletme işlemi danışmanın onayından sonra kesinleşir.

Süper bir hizmet… Dikkatimi çeken bir ÅŸey yabancılar website, web page diyorlar, biz ise dilimizde bunu web sitesi yerine internet sitesi ve web sayfası yerine internet sayfası diye kullanmaya baÅŸladık, böylelikle ‘w‘ harfine muhtaç kalmadık… HoÅŸ…

[T.C Resmî Gazete]

6 Yorum

  1. Su says:

    Bence ben şifremi bilmiyorum, öğrenmek istiyorum lütfen böyle bişi çıksın.

  2. b.beril says:

    Cümle Tabanlı sözlük için Yeminli Sözlük sitesini deneyin derim..
    Sitede hazır çevrilmiÅŸ yüzbinlerce Ä°ngilizce – Türkçe cümle var..

  3. gülşah sezen says:

    ya ben bi türlü giremedim

  4. figennn says:

    ya ben resmi gazetenin 1 sayfasını istiyom sadece…

  5. yok says:

    http://www.resmi-gazete.org dan daha rahat arama yapiliyor

  6. improex says:

    Ben de giremedim bi türlü!!!