Teknobaz Rotating Header Image

Bir E-Posta Ä°konu Edinin

E-Posta adresinizi internette kullanırken spamlarden korumanının yollarından birisi de e-posta adresinizi resim olarak kullanmanızdır. Bu durumda bir resim editöründe e-posta resim dosyasını oluşturmak bize düşüyordu; ama ben yapamam, olursa yakışıklı bir şey olsun diyorsanız bir iki site size bu imkanı veriyor.

Nexodyne E-Mail Icon Generator

E-posta adresinizi yazıyorsunuz ve sunucuyu seçiyorsunuz ve ‘Generate‘ tuÅŸuna basıyorsunuz ve ‘To save this icon, click here‘ ile ikonu png formatında saklayabiliyorsunuz. E-posta sunucusu olarak bir çok seçenek mevcut; meÅŸhurlardan: GMail, Hotmail, MSN, Live, Yahoo, vs… EÄŸer e-posta sunucusu yoksa ‘Provider not available? Click here!‘ tıklayarak kendi e-posta adresiniz için bir resim tasarlayabilirsiniz.

Gmail

Hotmail

Yahoo

msn

live

Signature Generator

Bu siteyi Teknobaz okuru Can’dan öğrendik. Signature Generator ile GMail, Yahoo, Hotmail, msn, AOL için e-posta ikonu üretebilirsiniz. Bir de ‘Userbars Signature Generator‘ ile e-postanız için çubuk oluÅŸturabilirsiniz.

Gmail

Hotmail

Yahoo

msn

msn

Ä°roni

🙄
Bu tür web tabanlı e-posta ikon üreticilerindeki ironi ÅŸu: Bu e-posta ikonu kullanma iÅŸini spamlardan korunmak için yapıyoruz ama ya bu sitelerin kendileri spamcı ise! Ooo ne ala gir e-posta adresini düğmeye tıkla, ve e-posta adresiniz hoop spamcıların veritabanına….

Nexodyne E-Mail Icon Generator bu konuda herhangi bir bilgi vermiyor! Signature Generator ise bir mahremiyet politikası yayınlamış ve diyorlar ki:

  • Girilen e-posta adresleri kullanılmaz ve üçüncü partilere aktarılmaz.
  • Bu iÅŸlem için kullandığımız script’in bize ait olduÄŸunu iddia etmiyoruz, script internette bedava olarak dağıtılmaktadır.
  • Bu kullanıcıların faydalanması için sunulan bedava bir servisdir.
  • E-Posta sunucularından herhangi biri ile iliÅŸkimiz yoktur ya da onlar tarafından saÄŸlanan herhangi bir hizmeti vermiyoruz.

Karar sizin…

4 Yorum

  1. Emrah says:

    Pek üstünde durmadığım bir olay. Ama bundan sonra kullanıcağım. Bu zamana kadar hiç düşünmemiştim. Size de tşk ederim.

  2. […] yorumlarla Teknobaz’a katkı yapmaya baÅŸladılar; mesela Can‘ın tavsiyesi “Bir E-Posta Ä°konu Edinin” yazımızı yazdık ve Oyyla kullanıcıları tarafından çok büyük ilgi gördü. […]

  3. […] Hide Text sitesindeki “Hide single email address” bölümü ile e-postalarınızı resim formatına dönüştürerek spam mesajlara, çeÅŸitli ortamlarda yayınlayabilirsiniz. E-postalarınızı resim formatına dönüştüren diÄŸer siteler için, bknz E-posta Ä°konu Edinin […]

  4. Ersan says:

    evet çok güzel bir konu tşkler