Teknobaz Rotating Header Image

YSK: 22.Temmuz.2007 Genel Seçimleri Kesin Listesi

YSK (Yüksek Seçim Kurulu) 22.Temmuz.2o07 Pazar günü yapılacak XXIII. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Kesin Aday Listeleri‘ni internette yayınlamış. Listeler .doc (Microsoft Word) formatında her il için ayrı ayrı yayınlanmış. Kendi ilinizin listesine bir göz atın…

Siyasi partiler seçim propagandalarını hızlandıracaklar ve sizler de adayları belki yakından tanıyacaksınız. Ama hepimizin malumu Türkiye‘de adaydan çok lider ve parti odaklı bir eÄŸilim var. Tamam partinin genel politikaları, prensipleri vs. çok önemli ama bizzat seçeceÄŸiniz adayı da tanımanızda fayda var. Soruyu şöyle soralım: Oy vermeyi düşündüğünüz parti eÄŸer sizin seçim bölgenizde beÄŸenmediÄŸiniz bir aday gösterirse veya oy vermeyi düşünmediÄŸiniz bir partinin adayını daha çok beÄŸenirseniz “ne yaparsınız, oyunuzu nasıl kullanırsınız?

Adayları tanımak için internete de müracaat edin ve Google‘a sorun bakalım ne diyecek… Mesela Balıkesirli olmamızdan dolayı şöyle bir partilerin Balıkesir birinci sıradaki adaylarını internet aleminde arayalım:

Birde bağımsızlar var onları da göz ardı etmeyin. Siz de kendi seçim bölgeniz için aynı ÅŸeyi yapın; internette çok deÄŸiÅŸik bilgilere ulaÅŸabilirsiniz… Aman DÄ°KKAT: Ä°sim benzerliklerini göz ardı etmeyin..

Güzel güzel vatandaÅŸlık görevimizi yerine getirelim, oy verelim…

2 Yorum

  1. Enver says:

    Ya YSK baÄŸlanmak istiyom. Hemen acele!

  2. SÄ°NAN says:

    ya off bu sitede hiç bi şey açık degilkii ama böyle bişi yaptıgınız için tşk