Teknobaz Rotating Header Image

Banka Åžubelerinin ve Bankamatiklerin Yerlerini Kolayca Bulun

Gece vakti bankamatike – ATM (Automated Teller Machine) – para çekmek için gidip, arızalı olduÄŸunu görünce, en yakın bankamatik nerede acaba diye soranlardan mısınız? Ya da sınav harcı, fatura, havale için banka ÅŸubesine gidince upuzun bir sırayla karşılaşıp saatlerce bekleyenlerden misiniz?

En yakın banka şubesi ya da bankamatik nerede, adres ve telefonlarını öğrenmek isterseniz aşağıdaki linkler size yardımcı olacaktır.

TBB Logo

Öncelikle ÅŸube adres ve telefonlarına Türkiye Bankalar BirliÄŸi‘nin Banka Åžubeleri Sorgulama sayfasından ulaÅŸabilirsiniz.

Eğer burası yeterli olmazsa aşağıdaki her bankaya ait linklere tıklayarak şube ve bankamatik adreslerini öğrenebilirsiniz.

Banka ÅŸubeleri ve bankamatikler daha yakın artık…

>>>
[VÄ°KÄ°PEDÄ°] – Bankamatik
[WIKIPEDIA] – Automated teller machine

5 Yorum

  1. sinem says:

    ben size dedim oyak bankalar nerede var dedim siz bana ne yazıyorsunuz yaaa allahhallah yaaaa

  2. sinem says:

    yaa bune yaa biz size ziraat bankasının nerede olduÄŸunu sorduk madem bilmiyosunuz yayınlamayın o zaman :….::)

  3. kursat karayalcın says:

    bır bankamtık yerlerını bıle web sıtenızde yayınlıyamıyorsunuz burası zambıyamı uzuldum bır turk gencı olarak cagın coook ma cokmgerısındesınız………………………..

  4. Banka says:

    Size en yakın banka şubelerini ve ATMleri bulmak için
    http://www.trbanka.com/yakin-subeler.html
    sitesini öneririm. İsterseniz tüm bankaları isterseniz sadece seçtiğiniz bankaların şubelerini gösteriyor. Tek tek siteleri sorgulamaktan kolay diye düşünüyorum.

  5. […] simgesinin üzerine tıkladığınızda bankamatik adres bilgilerini ayrı bir kutucukta yer alıyor. Haritayı büyüterek, bankamatikin bulunduÄŸu […]