Teknobaz Rotating Header Image

Google 25 Mayıs 2007 Tarihinde Hangi Alan İsim Haklarını Aldı?

Google gerek aldığı şirketlerle, gerek hizmete soktuğu ürünlerle internet dünyasının vazgeçilmezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Peki yakında ne gibi bir hizmeti devreye sokabilir. Öğrendiğimiz kadarı ile Google şu aşagıdaki alan isimlerini (domainleri) kayıt ettirmiş. Yakın zamanda Google şu siteyi açtı, şu hizmeti devreye soktu türünde haberleri görebilirsiniz.

25.Mayıs.2007 tarihinde Google “googlestreetview.com” isminin değişik tiplerini kayıt ettirmiş.

NeymiÅŸ bu isimler;

Bu hizmetinde Google 3B cadde görüntüsü verecek bir hizmeti devreye sokacak gibi görünüyor ve bunun ay sonuna kadar bildirileceği söyleniyor.

Tam emin deÄŸilim ama, verilen hizmet Windows Live Local – Virtual Earth Technology Preview‘e benzeyecek gibi görünse de Google daha iyi bir hizmet sunacağı kesin.

Google‘dan önce davranıp bu isimleri almak iyi olurdu ya neyse… Ey Google merakla bekliyoruz..

İşte duyuruyu yapmışlar bile: Google Announces New Mapping Innovations at Where 2.0 Conference.

4 Yorum

  1. […] sonra yorumcuların da desteÄŸiyle yeni isimler eklemiÅŸ; bir de bizim daha önce duyurduÄŸumuz – Google 25.Mayıs.2007 Tarihinde Hangi Alan Ä°sim Haklarını Aldı? – 7 alan ismini eklersek sonuç toplam 590 alan ismi. Tabii ki son yıllarda Google da diÄŸer […]

  2. […] da Google’ın satın aldığı ve sahibi olduÄŸu alan isimlerine deÄŸinmiÅŸtik, bknz Google 25.Mayıs.2007 Tarihinde Hangi Alan Ä°sim Haklarını Aldı? ve Google’ın Sahip OlduÄŸu 590 Alan (Domain) Ä°smini […]

  3. özlem says:

    sbs 1gün var çok heyecanlıyım 7 sınıf

  4. emine says:

    simdi anliyamadim google bunlarmi yaratiyor yoksa var olan bu siteleirmi satin aliyor:S http://www.avrupasesli.com